homeDiversen

inleiding

inhoudsopgave

65+

aanhaalmoment

bank

blokkeer betaalkaarten

boeken

boeken sport

chocolade

denk na

diversen

dvd regio codes

ebay tips

eenheden

ergeren

etiquette

febreze

formats omzetten

gereedschap

geurtjes

glasreiniger

god

groot-brittannie

grotten in frankrijk

gulden - euro

homofonen

homografen

homoniemen

huisdieren milieu

ice

identificatie

ip codes

isbn

kleding-maten

koningshuis

kopen

larry

leeftijd beslissingen

legitimatie bezoeker

loctite

marktplaats tips

non nieuws

omgangsvormen

opmerkelijk

overhemd, kraag

quotes

ruitenreiniger

satelliettelefoon

schoenen

senseo ontkalken

spellen

staande gehouden

stropdas

telefoon

0900 nummers

alfabet fonetisch

belangrijke tel.nummers

blokkeer cards

toegangsnummers europa

titels

verkopen

vochtvreter

tv series

vroegâh

wasvoorschriften

whisky

zeilboten

Febreze    textielverfrisser

Ik transpireer veel en snel, overal en altijd. Je went er aan, soms moet ik mijn activiteiten er een beetje op aanpassen, maar er is prima mee te leven. Van de meeste deodorants krijg ik uitslag op mijn huid. Soms 'moet je even wat' en dan heb ik deoleen, dat is een deodorant zonder parfum die de talgkliertjes een beetje dicht maakt. Maar zweten is een belangrijke manier om je lichaamstemperatuur te reguleren, dus deoleen gebruik ik als het echt niet anders kan en spoel het z.s.m. weer af. Er is onderkleding die je transpiratievocht van de huid afvoert door de onderkleding heen naar buiten. Dat bevalt mij goed (ik heb een paar Icebreaker shirts).

Er is echter één activiteit (vakantie per motorfiets) waarbij ik onvoldoende schone kleren mee kan nemen (te weinig bagageruimte). En als ik de hele dag op de motorfiets heb gezeten bij ≥20°C dan moet je ver bij de binnenkant van mijn helm uit de buurt blijven, dat wil jij niet ruiken! Als je snuffelt op het internet naar 'freshener' etc. dan kom je al snel en vaak bij Frebreze uit. Dat is kennelijk goed bekend, belooft dat het onaangename geuren neutraliseert en niet overheerst met een parfum link link. Zou het een goed idee zijn om op motor-vakantie mijn (motor)kleren af en toe in te spuiten met Febreze?

Dus op zoek naar Febreze (winkels, webshops etc) en tot mijn verbazing is dat, anno augustus 2013, (vrijwel) nergens meer te vinden. Wat is er aan de hand? Als je google't op "febreze problems" (o.a. deze link) dan wordt al snel duidelijk wat er aan de hand is:  er zitten een paar niet zo prettige stoffen in (Proctor & Gamble zegt natuurlijk dat het uitvoerig is getest en geen enkel kwaad kan), maar huisdieren reageren niet altijd zo vrolijk.

Mijn inschatting is dat Proctor & Gamble (meer dan) genoeg had van de de negatieve berichtgeving (bang voor claims?) en Febreze uit de markt gehaald heeft.

Laatste wijziging: 18 augustus 2013. Colofon  Disclaimer  Privacy  Zoeken  Copyright © 2002- G. Speek

  Einde van de pagina