home  →  privacy

Over privacy en cookies

Uw privacy is belangrijk voor mij, ik ga daar mee om zoals ik zou willen dat die van mij wordt behandeld.

Algemeen:

 1. Deze website maakt geen gebruik van: cookies, heeft geen gesponsorde inhoud, geen web analytics, geen pop-up vensters, geen tracking tool, geen gebundelde software, geen schadelijke omleiding(en), geen push-berichten, geen CAPTCHA en er is geen registratie en/of account vereist.
 2. Mijn browserextensies verzamelen geen persoonlijke informatie, verzamelen uw browsegeschiedenis niet en traceren uw browse-activiteiten niet en kunnen die dus ook niet aan derden verstrekken. Ze verzamelen geen gegevens van welke aard dan ook, en ze injecteren geen advertenties.
 3. Als u contact opneemt dan blijft uw e-mailadres aanwezig in mijn interne berichtendienst. Die e-mailadressen worden niet doorgegeven of verhandeld.

De onderstaande punten 4 t/m 11 hebben betrekking op de stambomen zoals die weergegeven zijn op deze website.

 1. De persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt in de stambomen op deze site. Daarbij wordt zorgvuldig de regels omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gevolgd.
 2. Foto's van personen zijn geplaatst met expliciete toestemming van de desbetreffende en/of rechthebbende, of komen uit een public domain. Als u uw foto toch verwijderd wilt hebben zie dan bij punt 10.
 3. U hebt te allen tijde het recht om de gegevens van uw persoon op te vragen, en de maker van de stamboom is verplicht die te verstrekken.
 4. U hebt te allen tijde het recht om de gegevens van uw persoon te laten corrigeren als die feitelijk onjuist zijn weergegeven.
 5. U hebt te allen tijde het recht om de gegevens van uw persoon te laten verwijderen.
 6. U hebt te allen tijde het recht om de gegevens van uw minderjarige kinderen te laten verwijderen.
 7. Een vraag of wijzigingsverzoek kan alleen worden gedaan per e-mail. U krijgt vrijwel altijd binnen 2-3 dagen een reactie (de wettelijke termijn daarvoor is vier weken).
 8. De stamboomgegevens op deze website die niet te vinden zijn in openbare bronnen, worden niet verstrekt of verhandeld aan derden.

Colofon  Disclaimer  Privacy  Zoeken  Copyright © 2002- G. Speek

  Einde van de pagina